Tijdelijke douchecabine huren doet u bij Vos Sanitair Verhuur

Wilt u een tijdelijke douchecabine huren? Zoekt u naar mogelijkheden voor tijdelijk douchecabine huren? Het kan zijn dat u uw badkamer geheel wilt vernieuwen, waardoor u genoodzaakt bent om een tijdelijke douchecabine te huren. Bij Vos Sanitair Verhuur weten we alles van het ongemak wanneer je thuis niet kunt douchen en daarom hebben we ons gespecialiseerd in tijdelijk douchecabine huren. U vindt bij ons een groot aanbod om tijdelijk een douchecabine te huren, maar Vos Sanitair Verhuur biedt ook complete badkamers en toiletten te huur aan. Het kan ook zijn dat u eigenaar bent van een recreatiepark, een jachthaven of een camping en u wilt graag een tijdelijke douchecabine huren, om uw gasten meer comfort te bieden. Met tijdelijk een douchecabine huren biedt u hen zelfs privé-sanitair en dat zal zeker gewaardeerd worden. Welke reden u ook heeft om een tijdelijke douchecabine te huren, u bent bij Vos Sanitair Verhuur op de goede plek! Wij zijn een jong en dynamische bedrijf, gevestigd in Andel, en kunnen snel schakelen. Onze medewerkers hebben met een of twee werkdagen alles gereed voor tijdelijk douchecabine huren.

 • Binnen douche

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   250,00 - 950,00 Per periode 206,61

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Ontzorgd bij tijdelijke douchecabine huren

Wilt u een tijdelijke douchecabine huren omdat u de badkamer aan het renoveren bent? Zoekt u een betrouwbare leverancier van tijdelijk sanitair? Vos Sanitair Verhuur is hét adres om comfortabel sanitair te huren voor scherpe prijzen. Als u uw badkamer gaat renoveren en u wilt toch dagelijks kunnen genieten van een heerlijke douchebeurt dan heeft Vos Sanitair Verhuur dé oplossing. U kunt een tijdelijke douchecabine huren gedurende de hele renovatie. U bent niet afhankelijk van de goodwill van buren of familie, maar kunt gewoon thuis douchen. Een tijdelijke douchecabine huren houdt bij ons in dat wij deze op de door u gewenste locatie bezorgen en alles aansluiten. Wij leveren de douchecabine compleet af met boiler, aan- en afvoerslang, stroomkabel en afvoerpomp. U hoeft enkel maar te zorgen dat er een koud waterkraan, 230v stroompunt en een afvoerput in de buurt zijn. Vos Sanitair Verhuur levert tijdelijke douchecabines voor binnen of buiten, mobiele badkamers, toiletcabines en plaszuilen/urinoirs. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat oplossingen biedt als u geen gebruik kunt maken van uw eigen sanitair. Voor iedere situatie hebben wij gegarandeerd de oplossing.

Luxe tijdelijke douchecabine huren

Wilt u een douchecabine huren met wat meer luxe? Dan is onze mobiele badkamer precies wat u zoekt. Een mobiele badkamer biedt meer ruimte en comfort. Er is niet alleen een douchecabine, maar er is ook een ruimte met een toilet, wasbak met kraan en een spiegel. Alles wat u nodig heeft op sanitair gebied treft u aan in onze mobiele badkamer. Een overzicht van de voorzienigen vindt u op deze website. Is er sprake van lekkage en wilt u met spoed een tijdelijke douchecabine huren dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen zeer snel schakelen. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 1 à 2 werkdagen leveren.

Bezorgkosten tijdelijke douchecabine huren

Wij hanteren vaste huurprijzen per week. Als de renovatie langer duurt dan gepland dan kunt u altijd bijboeken. Neem daarvoor zo snel mogelijk contact met ons op. Wilt u slechts enkele dagen een douchecabine huren? Ook dat kan geregeld worden. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht. U kunt ons bellen, WhatsAppen of mailen. Wij staan u graag te woord. Bezorgkosten berekenen wij apart per aanvraag. Als u precies wilt weten wat de kosten zijn voor de huur van uw douchecabine dan kunt u een offerte aanvragen. Vos Sanitair Verhuur maakt het mogelijk dat u altijd kunt blijven douchen.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting