Tijdelijke douchecabine huren doet u bij Vos Sanitair Verhuur

Wilt u een tijdelijke douchecabine huren? Zoekt u naar mogelijkheden voor tijdelijk douchecabine huren? Het kan zijn dat u uw badkamer geheel wilt vernieuwen, waardoor u genoodzaakt bent om een tijdelijke douchecabine te huren. Bij Vos Sanitair Verhuur weten we alles van het ongemak wanneer je thuis niet kunt douchen en daarom hebben we ons gespecialiseerd in tijdelijk douchecabine huren. U vindt bij ons een groot aanbod om tijdelijk een douchecabine te huren, maar Vos Sanitair Verhuur biedt ook complete badkamers en toiletten te huur aan. Het kan ook zijn dat u eigenaar bent van een recreatiepark, een jachthaven of een camping en u wilt graag een tijdelijke douchecabine huren, om uw gasten meer comfort te bieden. Met tijdelijk een douchecabine huren biedt u hen zelfs privé-sanitair en dat zal zeker gewaardeerd worden. Welke reden u ook heeft om een tijdelijke douchecabine te huren, u bent bij Vos Sanitair Verhuur op de goede plek! Wij zijn een jong en dynamische bedrijf, gevestigd in Andel, en kunnen snel schakelen. Onze medewerkers hebben met een of twee werkdagen alles gereed voor tijdelijk douchecabine huren.

 • Binnen douche

   99,00 - 455,00 Per periode

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   99,00 - 455,00 Per periode

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   199,00 - 825,00 Per periode

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Ontzorgd bij tijdelijke douchecabine huren

Vos Sanitair Verhuur ontzorgt u volledig wanneer u ervoor kiest om een tijdelijke douchecabine te huren. We bezorgen de douchecabine en sluiten ook alles aan. Het enige waar u voor hoeft te zorgen zijn een koud water kraan, een 230V stroompunt en een afvoerput. Ons team levert alles aan wat nodig is om tijdelijk een douchecabine te huren. We hebben het dan over de boiler, aan- en afvoerslang, de stroomkabel en de afvoerpomp. Tijdelijk een douchecabine huren is dé oplossing tijdens een renovatie of nieuwbouw of als u de douchecabine alleen tijdens bepaalde maanden nodig heeft. Vos Sanitair Verhuur hanteert zeer scherpe prijzen voor het tijdelijke douchecabine huren.

Binnen of buiten tijdelijke douchecabine huren

Op de website vindt u een aantal voorbeelden voor het tijdelijk douchecabine huren. De binnendouche is, vanwege zijn bescheiden afmetingen, uitermate geschikt om in uw garage of in de schuur te plaatsen. De douchecabine heeft een 80 liter boiler, afvoerpomp, rubberen ondermat en, uit hygiënisch oogpunt, een nieuw douchegordijn. Wilt u liever een grotere tijdelijke douchecabine huren, dan bevelen wij de buitendouchecabine aan. Heeft u specifieke vragen die niet tussen de vragen en antwoorden op onze website staan of heeft u meer informatie nodig? Neem gerust vrijblijvend contact op met Vos Sanitair Verhuur! U kunt ook direct een offerte aanvragen voor het tijdelijk douchecabine huren.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werk prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting