Tijdelijke douche huren doet u bij Vos Sanitair Verhuur

Heeft u plannen om uw badkamer te renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen? U kunt bij Vos Sanitair Verhuur een tijdelijke douche huren. U hoeft uw douchebeurt niet te missen als u ons inschakelt. Wij leveren comfortabele, tijdelijke douchecabines, badkamers, toiletcabines en plaszuilen/urinoirs. Door bij ons een tijdelijke douche te huren bent u niet afhankelijk van buren of familie. U kunt gewoon in uw vertrouwde omgeving douchen op het tijdstip dat u uitkomt. Wij verhuren douches voor binnen of buiten. Om de douche te kunnen installeren hebben wij een koud waterkraan, een 230v stroompunt en een afvoerput nodig. Dat is het enige waar u voor hoeft te zorgen. Het overige materiaal wordt met de douchecabine meegeleverd. Denk hierbij aan boilers, aan- en afvoerslangen, stroomkabels en afvoerpompen. Wij bezorgen de douchecabine en sluiten alles aan. U kunt direct gebruik maken van de douche als wij vertrekken. Onze douchecabines zijn comfortabel en hygiënisch. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat voor elke situatie waarin u geen gebruik kunt maken van uw eigen sanitair een oplossing heeft. Wij bieden ons tijdelijk sanitair aan tegen zeer scherpe prijzen!

 • Binnen douche

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   250,00 - 950,00 Per periode 206,61

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Met spoed een tijdelijke douche huren

Is er sprake van lekkage en wilt u met spoed een tijdelijke douche huren? Wij kunnen zeer snel schakelen en zorgen ervoor dat de douchecabine zo snel mogelijk geleverd wordt. Meestal is dat binnen 1 à 2 werkdagen. Wilt u graag iets meer comfort dan alleen een douchecabine? Wij verhuren ook mobiele badkamers. Duurt de verbouwing langer dan was voorzien? Dat is geen enkel probleem. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om een periode bij te boeken. Een mobiele badkamer heeft naast de douchecabine een extra ruimte met toilet, wasbak met kraan en spiegel. Een complete beschrijving van de voorzieningen kunt u lezen op deze website.

Zeer scherpe prijzen tijdelijke douche huren

U kunt bij Vos Sanitair Verhuur tijdelijk sanitair huren tegen zeer scherpe prijzen. U vindt de huurprijzen per week op deze website. De bezorgkosten berekenen wij per aanvraag. U kunt een offerte aanvragen zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn. Heeft u de douchecabine slechts enkele dagen nodig? Neem contact met ons op zodat we tot een oplossing kunnen komen. Als u nog vragen of speciale wensen heeft dan horen wij dat graag! Een tijdelijke douche huren is nergens zo eenvoudig en betaalbaar als bij Vos Sanitair Verhuur in Andel!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting