Mobiele douches huren doet u bij Vos Sanitair Verhuur

Bent u geïnteresseerd in mobiele douches huren? Heeft u gehoord over mobiele douches huren, maar u weet niet goed hoe het werkt of bij wie u het beste terecht kunt? Wij weten het wel, voor de beste mobiele douches huren gaat u naar Vos Sanitair Verhuur! Niet alleen kunt u bij ons comfortabele mobiele douches huren, we ontzorgen u ook nog eens volledig. Uit ervaring weten we dat veel mensen mobiele douches huren tijdens een renovatie van hun badkamer, een verbouwing in huis of tijdens onverwachte lekkage. Bij alles wat er dan al speelt, wilt u zich ook niet nog eens zorgen hoeven te maken over het douchen door uzelf en door uw gezin. Door een mobiele douche te huren bent u onafhankelijk, valt u niemand lastig en kunt u douchen op ieder gewenst tijdstip. Bij Vos Sanitair Verhuur kunt u naast mobiele douches huren ook terecht voor het huren van complete badkamers en toiletten.

 • Binnen douche

   99,00 - 455,00 Per periode

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   99,00 - 455,00 Per periode

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   199,00 - 825,00 Per periode

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Volledig verzorgd met het mobiele douches huren

Vos Sanitair Verhuur is gevestigd in Andel, maar wij leveren onze mobiele douches ver daarbuiten. We ontzorgen onze klanten daarbij volledig. Niet alleen bezorgen we alles, bij het mobiele douches huren verzorgen we ook de aansluiting. We zijn een jong, dynamisch bedrijf met ervaring, dat snel kan schakelen. Mocht u onverhoopt dus geconfronteerd worden met een lekkage, waardoor u genoodzaakt bent om een mobiele douche te huren, geen nood: binnen een of twee werkdagen is uw mobiele douche geïnstalleerd en klaar om te gebruiken. Wij leveren de mobiele douche compleet met boiler, aan- en afvoerslangen, de stroomkabels en de afvoerpomp. Het enige dat ons team van u nodig heeft zijn een koud water kraan, een 230V stroompunt en een afvoerput.

Mobiele douches huren voor binnen of buiten

Vos Sanitair Verhuur heeft een ruim aanbod voor wat betreft mobiele douches huren. Geeft u de voorkeur aan binnen douchen, bijvoorbeeld in de garage of de schuur? Kies dan voor de binnendouche, die een kleiner formaat heeft. Deze mobiele douche heeft een 80 liter boiler, afvoerpomp, rubberen ondermat en een nieuw douchegordijn. De buitendouchecabine is wat groter van formaat en, zoals u al begreep, wordt deze daarom buiten geplaatst. Op onze website kunt u meteen een offerte aanvragen voor het mobiele douches huren. Overigens is mobiele douches huren zeer interessant voor campinghouders of organisatoren van festivals en evenementen! U biedt uw gasten en bezoekers net iets extra's. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werk prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting