Mobiele douchecabine huren bij Vos Sanitair Verhuur

Wilt u een mobiele douchecabine huren? Staat er een verbouwing van uw badkamer op de planning en wilt u daarom een mobiele douchecabine huren? U bent bij Vos Sanitair Verhuur aan het goede adres! Vos Sanitair Verhuur is een jong, dynamisch bedrijf, gevestigd in Andel, dat zich richt op oplossingen als u tijdens een verbouwing niet gebruik kunt maken van uw eigen sanitair. Naast een mobiele douchecabine huren kunt u bij ons ook terecht voor badkamers en toiletten. Wij bieden dé oplossing tijdens een verbouwing! U hoeft tijdens de renovatie van uw badkamer niet naar de buren om te douchen, maar u stapt heerlijk onder uw eigen douche wanneer u besluit om onze mobiele douchecabine te huren. Vos Sanitair Verhuur levert de douchecabine compleet, dus bij het mobiele douchecabine huren leveren wij ook de boilers, de aan- en afvoerslangen, de stroomkabels en de afvoerpomp. U heeft zelf een koud water kraan, een 230V stroompunt en een afvoerput voor ons ter beschikking. Wij sluiten alles voor u aan.

 • Binnen douche

   99,00 - 455,00 Per periode

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   99,00 - 455,00 Per periode

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   199,00 - 825,00 Per periode

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Mobiele douchecabine huren: zeer snelle levering

Het kan gebeuren dat uw verbouwing of renovatie al bijna begonnen is en u bent vergeten om een mobiele douchecabine te huren. Geen nood! Vos Sanitair Verhuur kan snel schakelen en wij leveren zeer snel, in de meeste gevallen plaatsen wij binnen een of twee werkdagen al. Ook handig in het geval er in uw badkamer een lekkage is en u kunt vanwege reparaties niet douchen. Een mobiele douchecabine huren biedt gemak en onafhankelijkheid. Voor de tarieven hoeft u het niet te laten, want Vos Sanitair Verhuur hanteert zeer scherpe prijzen. Wij beschikken over meerdere mogelijkheden om een mobiele douchecabine te huren. Bij de binnendouche heeft u de beschikking over een douchecabine van 78 cm x 78 cm met een hoogte van 1.98 m. De douchecabine heeft een 80 liter boiler, afvoerpomp, rubberen ondermat en een nieuw douchegordijn. De buitendouchecabine is wat groter van formaat. Vos Sanitair Verhuur beschikt over een groot aanbod. Naast een mobiele douchecabine huren kunt u bij ons ook terecht voor een complete badkamer of een toilet. Met name een toilet huren is handig als u een feestje heeft en u wilt een extra toiletvoorziening of u wil niet dat allerlei mensen door uw huis lopen. Een mobiele douchecabine huren is ook een uitkomst op de camping! Twijfel niet langer of u een mobiele douchecabine wil huren of niet, neem contact met ons op en u hoort wat wij voor u kunnen betekenen!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werk prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting