Vos Sanitair Verhuur voor mobiele douche huren Brabant

Zoekt u een mobiele douche huren Brabant? Heeft u belangstelling voor het mobiele douche huren Brabant? U bent bij Vos Sanitair Verhuur, gevestigd in het Brabantse Andel op de goede plek! Wij zijn vanuit heel Brabant prima te bereiken om een mobiele douche te huren. U kunt ook bij Vos Sanitair Verhuur terecht voor het huren van mobiele toiletten en complete badkamers. Wij hanteren voor een mobiele douche huren Brabant zeer scherpe prijzen. U hoeft dus niet tweemaal na te denken of u een mobiele douche wilt huren wanneer u een renovatie of complete verbouwing van uw badkamer op de planning heeft staan. U hoeft niet buitenshuis bij familie, vrienden of buren te gaan douchen, maar met mobiele douche huren Brabant kunt u fijn thuis onder de douche. Bovendien ontzorgen wij u volledig door alles compleet te leveren en aan te sluiten.

 • Binnen douche

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   250,00 - 950,00 Per periode 206,61

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Keuze bij mobiele douche huren Brabant

Heeft u een grote schuur of een garage bij uw huis? Dan bevelen wij u de handige binnendouche aan. Deze douche heeft bescheiden afmetingen en kan dus eenvoudig binnen geplaatst worden. Het team levert de mobiele binnendouche compleet, dus met:

 • 80 liter boiler,
 • afvoerpomp,
 • rubberen ondermat
 • nieuw douchegordijn.

Daarnaast leveren wij ook meteen mee:

 •  de boiler,
 • de aan- en afvoerslangen,
 • de stroomkabels,
 • de afvoerpomp.

Wilt u liever meer ruimte in de cabine of kunt u geen douche binnen plaatsen? Dan raden wij u aan om een mobiele buitendouchecabine te huren. Ook de buitendouchecabine wordt compleet geleverd. Beide typen douches worden door ons vakkundig aangesloten. De enige zaken die wij dan van u nodig hebben zijn een koud water kraan, een afvoerput en een 230V stroompunt. Zo gemakkelijk is het om een mobiele douche te huren in Brabant! Misschien bent u een campinghouder of bent u beheerder van een jachthaven? Het is een bijzondere goede geste naar uw gasten om een extra mobiele douche te huren voor het hoogseizoen. Er zijn geen lange wachtrijen en u zou zelfs kunnen overwegen om de douches als privé-sanitair beschikbaar te stellen. Steeds meer gasten hechten aan meer privacy en daar kunt u door mobiele douche huren Brabant aan tegemoet komen! Op onze website vindt u ons grote aanbod mobiele douches, complete badkamers en toiletten. U heeft een keuze kunnen maken? Vraag dan via de website meteen een offerte aan! U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen als u meer informatie wilt inwinnen of wanneer u specifieke vragen heeft over het mobiele douche huren Brabant. Het team van Vos Sanitair Verhuur staat u graag te woord!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting