Vos Sanitair Verhuur voor mobiele badkamer Eindhoven

Zoekt u een mobiele badkamer in Eindhoven? Heeft u belangstelling voor een mobiele badkamer Eindhoven, maar u kunt geen geschikt bedrijf vinden? Voor een mobiele badkamer Eindhoven bent u bij Vos Sanitair Verhuur op de juiste plek! Vos Sanitair Verhuur is gevestigd in het Brabantse Andel en dus kunnen wij u prima van dienst zijn in Eindhoven. We weten uit ervaring dat het heel vervelend is om zonder badkamer te zitten. Dat kan zijn door een renovatie van de badkamer, een complete verbouwing in huis of een lekkage, waardoor reparaties uitgevoerd moeten worden. Een mobiele badkamer Eindhoven biedt dan de oplossing! U hoeft nergens heen om te gaan om gebruik te maken van een badkamer, u hoeft niemand lastig te vallen en met een mobiele badkamer Eindhoven kunt u op elk tijdstip een douche nemen, uw tanden poetsen en vult u alles maar in waar u een badkamer voor nodig heeft. Vos Sanitair Verhuur is een jong, dynamisch bedrijf dat zeer snel kan schakelen. Wordt u dus geconfronteerd met een lekkage, aarzel niet en bel ons. Binnen een of twee werkdagen hebben wij uw mobiele badkamer Eindhoven bezorgd en geïnstalleerd. Wij leveren uw mobiele badkamer compleet.

Direct mobiele badkamer huren

De mobiele badkamer is standaard voorzien van:
• Een wasbak met kraan
• Doucheruimte
• Een spiegel
• Verlichting
• Verwarming
• Een raam
• 50 liter boiler
• Vermaler pomp
• Nieuw douche gordijn

1 week € 199,-
2 weken € 135,- per week
3 weken of meer € 125,- per week

Genoemde prijzen zijn excl BTW

IMG_3676

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Comfortabele en goedkope mobiele badkamer Eindhoven

Vos Sanitair Verhuur ontzorgt u volledig. Wij bezorgen op het door u gewenste moment de mobiele badkamer in Eindhoven en sluiten hem aan. Het enige wat daarvoor nodig is, zijn een koud water kraan, een 230V stroompunt en een afvoerput. Een mobiele badkamer Eindhoven is een volledig ingerichte badkamer. Deze is standaard voorzien van een wastafel met kraan, de doucheruimte, een spiegel, verlichting, verwarming en een raam. Ook leveren wij een 50 liter boiler, een vermaler pomp en krijgt u ook een nieuw douchegordijn. Voor de aansluitingen nemen wij ook meteen de aan- en afvoerslangen, de stroomkabels en de afvoerpomp mee. Vos Sanitair Verhuur hanteert voor uw comfortabele mobiele badkamer Eindhoven zeer scherpe prijzen. Naast complete badkamers kunt u bij ons ook douchecabines en toiletten huren. Voor campingeigenaren, organistoren van festivals of andere exploitanten die bezoekers meerdere dagen ontvangen, is een mobiele badkamer Eindhoven huren ook een uitstekend idee. U biedt uw gasten en bezoekers net dat beetje extra en u zorgt ervoor dat zij fris en fruitig aan de dag beginnen of deze lekker schoon afsluiten. U kunt voor een mobiele badkamer Eindhoven via onze site meteen een offerte aanvragen. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting