Mobiel sanitair huren bij Vos Sanitair Verhuur!

Bent u op zoek naar mobiel sanitair? Geeft u eerdaags een feestje en wilt u uw gasten voldoende sanitaire voorzieningen aanbieden? Gaat u eerdaags verbouwen, waarbij uw badkamer of toilet worden aangepakt, en bent u op zoek naar mobiel sanitair dat u kunt huren? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Vos Sanitair Verhuur. Vos Sanitair Verhuur biedt u de mogelijkheid aan om binnen een korte tijd tijdelijke sanitaire voorzieningen te huren voor een betaalbare prijs. Door onze ervaring in het aanbieden en verhuren van mobiele badkamers, toiletten en douchecabines, weten wij als geen ander hoe wij u het beste kunnen adviseren. Wij denken graag met u mee en kunnen binnen een korte tijd uw gewenste sanitaire voorziening leveren. Heeft u onverwacht lekkage en bent u op zoek bent naar een noodoplossing om te douchen en om naar het toilet te kunnen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen binnen een à twee werkdagen een mobiel sanitair bij u afleveren. Voor het vinden van een mobiel sanitair verhuur specialist bent u bij Vos Sanitair Verhuur aan het juiste adres.

Direct mobiele badkamer huren

De mobiele badkamer is standaard voorzien van:
• Een wasbak met kraan
• Doucheruimte
• Een spiegel
• Verlichting
• Verwarming
• Een raam
• 50 liter boiler
• Vermaler pomp
• Nieuw douche gordijn

1 week € 199,-
2 weken € 135,- per week
3 weken of meer € 125,- per week

Genoemde prijzen zijn excl BTW

IMG_3676

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Mobiel sanitair huren bij Vos Sanitair Verhuur

Vos Sanitair Verhuur is gevestigd in het Brabantse dorp Andel. Hier staan al onze sanitaire voorzieningen voor u klaar om geleverd te worden. Doordat wij mobiel sanitair aanbieden is het voor ons vanzelfsprekend dat wij het sanitair ook komen brengen en weer ophalen. Wij leveren ons aangeboden mobiel sanitair compleet af. Dat wil zeggen met een boiler, aan- en afvoerslangen, stroomkabels en met een afvoerpomp. Om een mobiele sanitaire voorziening te kunnen installeren moet u een koud waterkraan, een 230V stroompunt en een afvoerput hebben. Het team van Vos Sanitair Verhuur sluit dan graag voor u het mobiele sanitair aan. Wij ontzorgen u graag van a tot z. Vos Sanitair Verhuur is een jong en daadkrachtig bedrijf, dat oplossingen biedt als u tijdens een verbouwing geen gebruik kunt maken van uw eigen sanitair. Ook bij het organiseren van een feestje met veel gasten kan een mobiel sanitair een volmaakte optie zijn. Waar u een mobiel sanitair voor nodig heeft maakt ons niet uit. U betaalt een wekelijks tarief. Hoe langer u een mobiel sanitair huurt bij Vos Sanitair Verhuur, hoe goedkoper de wekelijkse kosten worden.

Meer weten over een mobiel sanitair huren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het huren van een mobiel sanitair? U kunt een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting