Douchecabine huren doet u bij Vos Sanitair Verhuur

Heeft u lekkage en kunt u geen gebruik maken van uw badkamer? Of bent u uw badkamer aan het renoveren? Neem dan contact op met Vos Sanitair Verhuur! Wij leveren comfortabel tijdelijk sanitair. U kunt bij ons een douchecabine huren zodat u toch thuis kunt genieten van een heerlijke douchebeurt. Wij leveren niet alleen tijdelijke douchecabines, maar u kunt bij ons ook terecht voor tijdelijke badkamers, toiletcabines en plaszuilen/urinoirs. Het is niet fijn om voor uw douchebeurt afhankelijk te zijn van buren of familie. Met een douchecabine op uw eigen terrein of in uw huis bent u vrij om te douchen wanneer u wilt. Vos Sanitair maakt dit mogelijk door uw douchecabine te bezorgen en aan te sluiten. Als u zorgt voor een koud waterkraan, een 230v stroompunt en een afvoerput, dan zorgen wij voor de rest. Wij leveren de douchecabine compleet af met boiler, aan- en afvoerslang, stroomkabel en afvoerpomp. Wijs ons de locatie aan waar de doucecabine moet komen te staan en wij gaan direct aan de slag. Voor u het weet kunt u genieten van een heerlijke douchebeurt. Als wij vertrekken is uw douchecabine direct klaar voor gebruik.

 • Binnen douche

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   250,00 - 950,00 Per periode 206,61

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Snelle levering douchecabine huren

Bij lekkage moet er met spoed geleverd worden. Wij kunnen zeer snel schakelen en bij een spoedgeval kunnen wij in de meeste gevallen binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Duurt de renovatie van uw badkamer langer dan gepland? Dat is voor ons geen enkel probleem. Neem contact met ons op om bij te boeken. Wij verhuren het sanitair per week. Wilt u uw douchecabine huren voor een kortere periode dan is dat ook mogelijk. Vos Sanitair Verhuur is een jong en dynamisch bedrijf dat graag meedenkt als u speciale wensen heeft. Heeft u wat meer comfort nodig dan een enkele douchecabine te bieden heeft dan kunt u een mobiele badkamer huren. U heeft dan een ruimte extra met onder andere een wasbak met kraan en spiegel. Kijk voor een volledige opsomming van de voorzieningen op deze website.

Scherpe prijzen!

Wij bieden ons sanitair aan tegen zeer scherpe prijzen! U vindt de prijzen op deze website. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de locatie en worden door ons apart berekend. Als u meer wilt weten over een douchecabine huren dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Als u om één of andere reden geen gebruik kunt maken van uw sanitair bieden wij uitkomst!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting