Vos Sanitair Verhuur voor douche huren Utrecht

Wilt u een douche huren in Utrecht? Heeft interesse voor een douche huren Utrecht? U bent bij Vos Sanitair Verhuur op de juiste plek, want wij zijn dé specialist op het gebied van douche huren Utrecht! Vos Sanitair Verhuur heeft een groot aanbod op het gebied van mobiele douches, complete badkamers en toiletten huren. U vindt alles op het gebied van sanitair huren gemakkelijk onder een dak. Vos Sanitair Verhuur is een dynamisch, jong bedrijf dat snel kan schakelen. In geval van lekkage staan wij dan ook meteen voor u klaar om een douche te huren in Utrecht. Met een of twee werkdagen kunt u beschikken over een douche bij u thuis, zolang de reparaties duren. Misschien staat er binnenkort een grote verbouwing of een renovatie van uw badkamer op stapel? Kies voor douche huren Utrecht, zodat u heerlijk thuis kunt douchen en geen familieleden of vrienden lastig hoeft te vallen door hun badkamer te gebruiken. Niet op pad met uw toilettas, maar gewoon thuis badderen met een douche huren Utrecht via Vos Sanitair Verhuur! Wij ontzorgen u volledig en hanteren bovendien zeer scherpe prijzen.

 • Binnen douche

   99,00 - 455,00 Per periode

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   99,00 - 455,00 Per periode

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   199,00 - 825,00 Per periode

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Douche huren Utrecht, binnen of buiten mogelijk

Zoals u op onze website kunt zien, is ons aanbod groot. Wat douches betreft kunt u bij Vos Sanitair Verhuur kiezen uit een binnendouche of een buitendouchecabine. Vaak kiezen mensen die beschikken over een garage of een grote schuur voor de binnendouche. Deze douche heeft namelijk prettige afmetingen en kan gemakkelijk binnen geplaatst worden. Dat geeft ook meteen privacy! De binnendouche wordt compleet geleverd met:

 • 80 liter boiler,
 • afvoerpomp,
 • rubberen ondermat,
 • nieuw douchegordijn.

Kiest u voor iets meer comfort of heeft u geen plaats om de douche binnen te plaatsen? Dan raden wij u de wat ruimere buitendouchecabine aan. Voor beide typen douches geldt dat wij alles meteen meeleveren wat nodig is. Dat betekent:

 •  de boiler,
 • de aan- en afvoerslangen,
 • de stroomkabels,
 • de afvoerpomp.

Douche huren Utrecht volledig verzorgd

Om u nog verder te ontzorgen sluit het team van Vos Sanitair Verhuur ook alles professioneel voor u aan. De enige zaken die ter plekke nodig zijn bij het douche huren Utrecht zijn een koud water kraan, een afvoerput en een 230V stroompunt. Heeft u uw keuze kunnen bepalen? Vraag dan eenvoudig via onze website meteen een offerte aan. Mocht u nog meer informatie nodig hebben, dan kunt u ook altijd vrijblijvend contact opnemen. Vos Sanitair staat voor u klaar!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 6 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werk prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting