Bij Vos Sanitair Verhuur douche huren tijdens verbouwing

Denkt u erover om een douche te huren tijdens een verbouwing? Heeft u de komende tijd geen mogelijkheid om te douchen en wilt u een douche huren tijdens de verbouwing? Schakel dan onze ervaren onderneming Vos Sanitair Verhuur in voor het goed en goedkoop douche huren tijdens een verbouwing. Niets is zo handig als een douche huren tijdens een verbouwing! We horen keer op keer van klanten dat ze zo blij waren dat ze gewoon thuis konden douchen, op elke tijdstip van de dag en dat ze niemand in hun familie of vriendenkring lastig hoefden te vallen, omdat ze hadden gekozen voor een douche huren tijdens hun verbouwing. Vos Sanitair Verhuur levert de oplossing tijdens renovatie, een onverwachte lekkage of een verbouwing door douchecabines, complete badkamers en toiletten te verhuren. Tijdens een verbouwing heeft u toch al veel aan het hoofd, dus is een douche huren tijdens de verbouwing weer een zorg minder. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want Vos Sanitair Verhuur rekent zeer scherpe prijzen.

 • Binnen douche

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  Door zijn compacte formaat kan hij werkelijk door iedere deur!
  Met dat voordeel word hij veel geplaatst in de bijkeuken, garage, overkapping

 • Buiten douchecabine

   125,00 - 560,00 Per periode 103,31

  De Douchecabine is een compacte en verplaatsbare doucheruimte die dienst doet als vervanging voor een douche of badkamer die wegens een verbouwing niet bruikbaar is.
  De Douchecabine is voorzien van een warmwater boiler van 80 liter. Het enige wat wij nodig hebben is in de buurt een koud water aanvoer, afvoerput en een stroom punt 220v

 • Mobiele badkamer

   250,00 - 950,00 Per periode 206,61

  Geen luxe inleveren tijden u renovatie, onze mobiele badkamer is een comfortabele tijdelijke oplossing. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft onder andere een wastafel met spiegel en hangend toilet en verwarming. De mobiele badkamer plaatst u waar u wilt, is eenvoudig aan te sluiten en binnen enkele minuten gebruiksklaar.

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Douche huren tijdens verbouwing: volledig verzorgd

Heeft u plannen om uw badkamer te renoveren? Wilt u wel gewoon thuis blijven douchen? Bij Vos Sanitair Verhuur kunt u een douche huren tijdens verbouwing! Vos Sanitair Verhuur levert comfortabel tijdelijk sanitair. Het is niet fijn om voor uw dagelijkse douchebeurt afhankelijk te zijn van buren of familie. Een verbouwing kan wel enkele weken duren. Wij bieden een oplossing door tijdelijke douchecabines voor binnen of buiten te leveren. Door een douche te huren tijdens verbouwing kunt u in uw vertrouwde omgeving genieten van een heerlijke douche. Wij leveren de douchecabine compleet af. Alles wat nodig is voor de installatie nemen wij zelf mee. Denk hierbij aan een boiler, aan- en afvoerslang, stroomkabel en afvoerpomp. Als u zorgt voor een koud waterkraan, een 230v stroompunt en een afvoerput dan is voor u het weet uw douche klaar voor gebruik. Als wij vertrekken kunt u direct onder de douche gaan. Wij bezorgen het tijdelijke sanitair op elke gewenste locatie en sluiten alles aan. U wordt door ons compleet ontzorgd! Vos Sanitair Verhuur is een jong en dynamisch bedrijf dat voor elke situatie een oplossing heeft. Een douche huren tijdens verbouwing doet u bij Vos Sanitair Verhuur!

Luxe douche huren tijdens verbouwing?

Vos Sanitair Verhuur levert comfortabel tijdelijk sanitair zoals douchecabines, toiletcabines, mobiele badkamers en plaszuilen/urinoirs. Houdt u van wat meer ruimte en luxe als u toilet maakt? Dan is onze mobiele badkamer echt iets voor u. Een mobiele badkamer bestaat uit een douchecabine en een extra ruimte met toilet en wasbak met kraan en spiegel. Ook is er verlichting en verwarming aanwezig. Voor een complete specificatie van de voorzieningen kunt u een kijkje nemen op deze website.

Scherpe prijzen voor douche huren tijdens verbouwing

Wij leveren ons tijdelijk sanitair tegen scherpe prijzen. Wij verhuren ons sanitair per week. De prijzen vindt u op deze website. Als het nodig is kunnen wij ook met spoed leveren. In de meeste gevallen is dat binnen 1 à 2 werkdagen. Loopt de verbouwing uit en is de huurtermijn van douchecabine verstreken? U kunt probleemloos bijboeken. Laat het ons wel even weten. Heeft u de douchecabine minder dan een week nodig? Neem contact met ons op zodat we dat kunnen regelen. Wij kunnen zeer snel schakelen. Als u vragen of speciale wensen heeft dan kunt u ons bellen, WhatsAppen of mailen. Wij geven u graag meer informatie en wij denken graag met u mee! Een comfotabele douche huren tijdens verbouwing doet u bij Vos Sanitair Verhuur!

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting