Buiten badkamer huren? Bij Vos Sanitair Verhuur!

Bent u op zoek naar een buiten badkamer? Start er binnenkort een badkamerverbouwing op de planning en kunt u dan even de badkamer niet gebruiken? Bent u op zoek naar een buiten badkamer voor op de campingplaats? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Vos Sanitair Verhuur. Vos Sanitair Verhuur biedt u een ruim aanbod in verschillende mobiele sanitaire voorzieningen. Zo heeft u bij ons de keuze uit een buiten badkamer, een mobiel toilet en een mobiele douche. Een buiten badkamer biedt u de mogelijkheid om op uw campingplaats uw eigen sanitaire voorzieningen te creëren, maar ook tijdens het klussen aan uw badkamer is een buiten badkamer een goede optie. Op deze manier kunt u lekker thuis douchen, in plaats van bij vrienden, de buren of bij familie. Het team van Vos Sanitair Verhuur levert comfortabele tijdelijke douchecabines, badkamers en toiletten voor een betaalbare prijs. Wij leveren uw gewenste buiten badkamer compleet af op uw gewenste locatie. Dat wil zeggen met boilers, aan- en afvoerslangen, stroomkabels en een afvoerpomp. Uiteraard nemen wij de levering van een buiten badkamer en de aansluiting voor u uit handen.

Direct mobiele badkamer huren

De mobiele badkamer is standaard voorzien van:
• Een wasbak met kraan
• Doucheruimte
• Een spiegel
• Verlichting
• Verwarming
• Een raam
• 50 liter boiler
• Vermaler pomp
• Nieuw douche gordijn

1 week € 199,-
2 weken € 135,- per week
3 weken of meer € 125,- per week

Genoemde prijzen zijn excl BTW

IMG_3676

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Buiten badkamer direct huren bij Vos Sanitair Verhuur

Vos Sanitair Verhuur is een jong en dynamisch bedrijf, dat verschillende oplossingen biedt als u start met een verbouwing van een badkamer. Door onze ervaring in het aanbieden en verhuren van verschillende sanitaire voorzieningen, kunnen wij u goed adviseren en denken wij graag met u mee. Wij plannen zo snel mogelijk een buiten badkamer voor u in. Zodra u een keuze heeft kunnen maken, kunnen wij u van a tot z volledig ontzorgen. In overleg kunnen wij vrijwel direct een buiten badkamer inplannen op uw gewenste locatie. Het kan ook voorkomen dat u opeens een lekkage heeft, dan kunt u ons ook benaderen. Binnen een à twee werkdagen kunnen wij met zekerheid een buiten badkamer realiseren. Het enige waar u voor moet zorgen is een koud waterkraan, 230V stroompunt en een afvoerput. Als u dit geregeld heeft dan sluiten wij uw buiten badkamer direct aan.

Meer weten over een buiten badkamer huren?

Bent u benieuwd naar ons aanbod voor een buiten badkamer en de kosten die daarbij horen? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Laat u verrassen door ons aanbod en huur vandaag nog een buiten badkamer bij Vos Sanitair Verhuur. Heeft u vragen over ons aanbod? Het team van Vos Sanitair Verhuur staat u graag te woord.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.
Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Vos Sanitair Verhuur
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Yvonne StuivenbergYvonne Stuivenberg
12:54 01 Jul 22
Geweldige service, je hoef niet lang te wachten op bericht terug met de mail, erg fijn dat ze zo gauw terug reageren.Een fijne douchecabine, heerlijke straal en groot genoeg de ruimte, het toilet was ook goed en ruim.Na vertraging van de verbouwing konden we nog twee weken erbij huren wat geen probleem was.Echt een aanrader Vos sanitair verhuur!Ga zo door. 👍👌👏
Enny ViveenEnny Viveen
20:18 29 Jun 22
Een kleinere mobiele douche gehuurd die door zijn afmetingen lekker binnen kon staan. Keurige levering, douche was goed schoon en werd geleverd met een nieuw douchegordijn. Wat langer huren was geen probleem. Goede service en fijn contact met eigenaar. Een aanrader!!!
Karin ElshoutKarin Elshout
17:40 29 Jun 22
Hele fijne douche die gelukkig binnen in onze bijkeuken kon staan. In begin paar keer een klein probleempje met de pomp, maar dat werd direct opgelost! Super service! Ik beveel Vos sanitair verhuur zeker aan! Zo fijn om tijdens een verbouwing toch thuis even te kunnen douchen.
snel geleverd , werkt prima , hebben hem 2 weken gebruikt met 2volwassenen en 4 kinderen , grote boiler is aan te raden dan , vraag ernaar ! ook weer snel opgehaald , prijs is goed en service is perfect , aanrader !
Christ WillemsChrist Willems
22:32 02 May 22
Voor onze badkamer verbouwing een buitendouche gehuurd en beviel ons prima, ruime en lekker warm douchen in een mum van tijd.Prijs/kwaliteit ook helemaal in orde en een week langer gebruiken was ook geen probleem.Netjes gebracht en weer opgehaald in Zeeuwsch - Vlaanderen.
js_loader

Wij leveren de douchecabines compleet af.  dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting

Welkom op de website van Vos sanitair verhuur!

Mobiele Badkamers

Toiletten

Douche
Cabines

Contact

Vos sanitair levert comfortabele tijdelijke douchecabines ,badkamers, en toiletten als oplossingen voor iedere situatie, zoals een badkamer renovatie of een feestje.

Bent u uw badkamer aan het renoveren en wilt u toch thuis blijven douchen.

Niet afhankelijk willen zijn van buren of familie.

Dan hebben wij de oplossing met verschillende mogelijkheden.

Wij leveren de douchecabines compleet af.
Dus met Boilers-aan/afvoer slangen-stroomkabels-afvoerpomp.
Tevens doen wij de bezorging en aansluiting